ASTON MARTIN DBX

COMING SOON !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huidige Modellen

Evenementen

DBS SUPERLEGGERA VOLANTE

De DBS is het uiterste als het op elegantie, snelheid, comfort en prestaties aankomt. De DBS Superleggera Volante is met de meeste zorg handmatig gemonteerd en geeft u het ultieme rij genot, hij zal u met ontzag achterlaten.

 

Huidige Modellen

ASTON MARTIN MID ENGINE CARS

Een ongelooflijk speciale auto met een even opmerkelijke naam. Een die onmiddellijk connotaties oproept van macht en eer, om door de goden te worden gekozen. Er zullen slechts 150 auto's voor op de weg worden gemaakt. Valkyrie is de eerste hypercar van Aston Martin en laat niets achter in de reserve.

 

Huidige Modellen

RAPIDE E

Een Aston Martin in alle betekenissen van het woord, Rapide E is ontworpen om het gevoel, het karakter en de levering van de V12-motor Rapide AMR te verbeteren en daarop voort te bouwen. Om dit te waarborgen, is er aandacht besteed aan de ontwikkeling en afstemming van zowel de elektrische aandrijflijn als het chassis in alle drie rijmodi, wat resulteert in een wendbare, gecontroleerde en mooie balansaandrijving.

 

Huidige Modellen

DBS SUPERLEGGERA

Zijn schoonheid laat geen ruimte voor twijfel. Zijn vermogen is onwankelbaar. De nieuwe DBS Superleggera is aangekomen. 

 

 

 

 

 

 

Huidige Modellen

VANTAGE

De Vantage is als een ruwe diamant, instinctief en onwrikbaar in zijn enige doelstelling: de zintuigen overweldigen met zijn wereldbefaamde design, zijn levendige prestaties en zijn toegewijde vakmanschap.

 

 

 

 

 

 

Huidige Modellen

DE NIEUWE DB11 VOLANTE

Een moderne interpretatie van de alom geprezen DB maakt de DB11-familie compleet. Hij verenigt een al even fabelachtige 'grand touring' - ervaring met de bijkomende sensaties van rijden in open lucht.

 

 

 

 

Huidige Modellen

DB11 AMR

Ondanks de reeds perfecte balans tussen opwinding en finesse werd het chassis van de DB11 AMR nog beter afgesteld door het Dynamies Team. Zo werd een nog gevoel van de wegligging bekomen zonder te raken aan het comfort van de vering.

 

 

 

 

 

Huidige Modellen

RAPIDE AMR

Een bijzondere editie van de Rapide S met unieke en dynamischere specificaties.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huidige Modellen

ASTON MARTIN ANTWERP UW DEALER SINDS 1984

Aston Martin Antwerp is een geautoriseerde en officiële Aston Martin-dealer die u een ongeëvenaarde kwaliteit in diensten en expertise biedt. We doen ons uiterste best om aan al uw behoeften met betrekking tot uw Aston Martin te voldoen door middel van een uitmuntende en persoonlijke dienstverlening, zowel bij verkoop als bij service.

 

 

 

 

ASTON MARTIN ANTWERP

 

 

Als één van de oudste Aston Martin concessies in Europa staan wij onze klanten en prospecten al meer dan 30 jaar bij met onze kennis en expertise. In 1984 was de officiële start voor René Michiels als vertegenwoordiger van het prestigieuze Britse merk voor België. In 2005 ontving René de felbegeerde "Lifetime Achievement Award" voor zijn jarenlange werk. Vandaag staat zijn zoon, Yves Michiels, aan het roer met in zijn zog een team van gepassioneerde medewerkers. In de showroom in Antwerpen (Wommelgem) staan Luc Goossens en Stef Tassignon u graag te woord met al uw vragen. 

 

 

 

 

 


SALES SERVICE & HERITAGE CENTRE

 

In het Service & Heritage Centre te Tisselt kan u terecht voor uw onderhoud van uw Aston Martin. Dit gebeurt door getrainde en gespecialiseerde techniekers. Ons Service Centre zag zich reeds 2x bekroond worden met de titel van 'Service Excellence Award for Europe'. Naast het Service Centre kan u er ook terecht met uw klassieke Aston Martin, want als één van de weinige officiële ' Heritage' dealers in de wereld, mogen wij dit label dragen omwille van onze expertise op het vlak van klassieke Aston Martin's.

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie